Előadások
◄ FŐOLDAL

Rögtönzéses játékainkat jelenleg öt különböző formátumban kínáljuk, de szeretjük a közönségünket és magunkat is meglepni – a pince mélyén jelenleg folyamatosan új előadásformákkal és az improvizáció különböző megközelítéseivel is kísérletezünk. Klasszik+Csörte+Epizód+Impoetry+Nyúz = Import Impró.

ceruzaMinden este megismételhetetlen – Győr + Online

Klasszik_logo

5 játszó • 1 játékvezető

klasszik2Az előadásforma alapját szabályjátékok, improvizációs gyakorlatok adják. Nem dolgozunk hozott anyagból (ahogy a többi formátumnál sem), a nézők alakítják az eseményeket. Éppen itt, éppen most, éppen így történik minden – a pillanat szüli a helyzeteket. Egy foglalkozás, egy helyszín, egy karakter.

Csak ennyi kell és már indulhat is a HANGULATVÁLTÁS, A KATA, jöhet BORIS, kezdődhet egy PÁRHUZAMOS MONOLÓG vagy akár egy HALF-LIFE!

3…2…1…TAPS!

ceruzaAz Import Impró és a fluxuskondenzátor – Győri Szalon

epizod_logo

6 játszó • 1 játékvezető

epizodEpizódunkban nem lesz ismétlés, semmi rögzített sablon – a nézőink által megadott szavakból épül rögtönzött előadásunk. Ebben az imprós formátumban előfordulhat, hogy három különböző jelenetsor keletkezik, melyeknek epizódjai lazán összekapcsolódnak.
Vagy szerteágaznak. Mi sem tudjuk. Mert van egy dolog az Epizódokban, ami biztosan közös: minden az adott pillanat műve, a helyzetek az estében keletkeznek és ott is érnek véget.

ceruzaRögtönzéses játék a megyei könyvtárban – Győri Szalon

ceruzaIV. Győri Impró Találkozó

impoetry_logo

2 slammer • 6 játszó • 1 játékvezető

Import Impró feat. Slam Poetry Győr

impoetryVégy két GyőrSlammert, két Bencét, a Bárányt és a Gallót, fűszerezd meg őket néhány slammel, tégy hozzájuk jó pár imprós játszót és egy játékvezetőt és már is kész, a szövegelési zavar!

Az Impoetry formátum tudományos magyarázata: A külvilágból és az énből megalkotott benyomás slamként kimondatik, az elhangzott szöveg a játszókban belső képpé sűrűsödik, ami improvizációban oldódik fel.

ceruzaImport Impró feat. Slam Poetry Győr – Győri Szalon

csorte_logo

4 játszó a kék sarokban • 4 játszó a piros sarokban • 1 játékvezető • 3 bíró

Csörte2 csapat, 8 játszó, 1 játékvezető, 3 bíró és a nézők, akik pontoznak. Ennél több nem is kell egy jó hangulatú háborúhoz, ahol golyók helyett poénok és magas labdák röpködnek.
A nézők pedig döntenek, hogy melyik jelenet, mennyire tetszett nekik. Nem félünk az 1 ponttól, de az 5 pontért küzdünk, gyere és mutasd meg, hogy mennyit ért amit mutatunk.

ceruzaKíméletes versengés kíméletlen rögtönzéssel – Győri Szalon

nyuz_logo

5 játszó • 1 olvasó • 1 újság

nyuzNem kell hozzá más, csak egy újság és színészek. Napi aktuális, apró, állásajánlatok vagy csak egy névnap és meg is van a következő jelenet. Építkezhetünk napi viccből, Garfieldból vagy egy fotóból. Széthúzzuk, szétNYÚZzuk és már jön is a következő sztori.

ceruzaAz Import Impró és a sajtó – Győri Szalon